dijous, 18 de febrer del 2016

El teu Punt de Vista pot canviar el món

Curts fets amb la tècnica d'StopMotion, pels alumnes de 4t ESO.








dimecres, 17 de febrer del 2016

Dibuix


Alhora d'encarar el repte de dibuixar, en aquest cas un autoretrat, un pot utilitzar diferents estratègies amb l'objectiu de facilitar la comprensió del tot i de les parts, i amb la finalitat última que el dibuix resultant s'aproximi al màxim al model escollit. Dibuixar un autoretrat sempre imposa, i més si tenim en compte que a vegades la imatge que tenim de nosaltres mateixos es veu modelada per desitjos, estereotips...

D'entrada cal que, més enllà de representar una imatge preconcebuda, aprenguem i ens esforcem a mirar i entendre això que mirem. Una estratègia que ens pot ajudar a fer-ho possible és l'ús de la quadrícula. Aquesta, una vegada s'entén i s'és capaç de dibuixar, utilitzant correctament els regles, ens ajudarà a veure i entendre les parts i així traslladar-les al dibuix.

Això és el que han practicat els alumnes de 1r d'ESO. D'entrada amb els regles ha tocat dibuixar dues quadrícules, una en la imatge de model i l'altra en el full del dibuix. Una vegada feta ha arribat l'hora d'entendre l'ús d'aquesta quadrícula i aplicar aquesta funció en el dibuix.

Aquests són els autoretrats psicològics fets.